Tyylikkyys kannattaa: VIP-etuja ja 30 euroa shoppailurahaa!

Kaikille uusille My Momenti -asiakkaille ladataan nyt 30 euroa shoppailurahaa.

Rovaniemen Sampokeskuksessa sijaitseva muotiliike Momenti tarjoaa kaikille uusille My Momenti –asiakkaille 30 euroa shoppailurahaa 21.2.2016 asti. Shoppailuraha ladataan upealle My Momenti -kortille. Rahan voi käyttää haluamaansa tuotteeseen Momentin myymälässä. My Momenti –asiakkaaksi liittyminen on ilmaista.
– Haluamme palkita asiakkaitamme tällä kampanjalla ja toivomme, että mahdollisimman moni tulee katsomaan, mitä kaikkea ihanaa meillä on tällä hetkellä valikoimissamme. My Momenti –asiakkuus ei maksa mitään ja se tuo mukanaan monia rahanarvoisia etuja ja alennuksia. Asiakkaaksi voi liittyä Momentin nettisivuilla (www.momenti.fi), Momentin Lea Niskakari kertoo.

My Momenti –asiakkaat saavat esimerkiksi -10 % alennusta normaalihintaisesta kertaostoksesta, kun ostosten arvo on vähintään 100 euroa. Yli 500 euron ostoksista My Momenti –asiakkaille annetaan -15 % alennusta. Lisäksi myymälässä järjestetään vain kanta-asiakkaille suunnattuja tapahtumia.
– My Momenti -asiakastapahtumissa teemme stailauksia ja kerromme uusimmista trendeistä. Meille on tärkeää, että jokainen ostoshetki Momentissa on ainutlaatuinen elämys. Haluamme tarjota asiakkaillemme iloa ja inspiraatiota, aina jotain uutta.

My Momenti -asiakkuus kannattaa, sillä se tuo mukanaan monia rahanarvoisia etuja ja alennuksia.

Tuntuvien alennusten lisäksi My Momenti –asiakkaat saavat paljon muitakin huippuetuja. He pääsevät esimerkiksi shoppailemaan aletuotteita jo viikkoa ennen varsinaisen alennusmyynnin alkamista.
– Lisäksi My Momenti –asiakkaille järjestetään omia Season Sale –alennusmyyntejä. Kaikista ajankohtaisista eduista tiedotetaan My Momenti –uutiskirjeessä.

Niskakari painottaa, että Momenti ei ole perinteinen naistenvaateliike, vaan ennen kaikkea muodinystävien kohtaamispaikka, tyylikäs olohuone keskellä kaupunkia. Momentin valikoimissa on yksilöllisiä ja kauniita kenkiä, vaatteita ja asusteita yli 20 huippumerkiltä.
– Tarjoamme uusimpia trendejä ja elegantteja klassikoita. Meillä on myös oma upea Momenti kenkä- ja laukkumallisto, joka huokuu italialaista laatua ja designia. Kehitämme omaa mallistoamme ja valikoimaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan.

Momentista löydät ruotsalaisen Odd Mollyn ja yli 20 muun huippumerkin tuotteita.

Asiakas on Momentissa kaikkein tärkein. Ystävälliset ja ammattitaitoiset myyjät ovat aina valmiina auttamaan upean tyylin löytämisessä.
– Meiltä saa ensiluokkaista asiakaspalvelua. Ja kun siihen yhdistetään My Momenti –edut, on lopputulos todellinen tyylitaiturin VIP-elämys.

Liity nyt My Momenti –asiakkaaksi: http://www.momenti.fi/my-momenti/

My Momenti -asiakkuuden edut:

  • Kaikille uusille My Momenti –asiakkaille ladataan 30 euroa shoppailurahaa 21.2.2016 asti. Rahan voi käyttää haluamaansa tuotteeseen Momentin myymälässä.
  • Alennus 100–500 euron kertaostoksesta -10 %.
  • Alennus yli 500 euron kertaostoksesta -15 %.
    (Koskee vain normaalihintaisia tuotteita. Alennus lasketaan ostoksen yhteydessä suoraan kassalla.)
  • Myymälässä järjestetään säännöllisesti vain My Momenti -asiakkaille suunnattuja tapahtumia.
  • Alennusmyyntiaikana My Momenti -asiakkaat saavat alennusmyyntiedun viikkoa ennen alennusmyyntien alkamista.
  • Season Sale -alennusmyyntejä vain My Momenti -asiakkaille.
  • Sähköinen uutiskirje uutuuksista, eduista ja tulevista tapahtumista vain My Momenti -asiakkaille.
  • My Momenti -päivät ja -iltatilaisuudet.