Tyylikkäänä talven tuiskuihin

Muodinystävien kohtaamispaikka Momenti avattiin Rovaniemen Sampokeskuksessa marraskuun lopussa.

Kun räntää sataa taivaan täydeltä ja tuuli vihmoo päin kasvoja, ajatus kauniista pukeutumisesta saattaa tuntua mahdottomalta. Momentin Lea Niskakari kuitenkin vakuuttaa, ettei tyylistä tarvitse tinkiä talvellakaan. Vaatekaappia voi kaamoksen keskellä piristää esimerkiksi kirkkailla väreillä.
– Vaikka musta on aina klassinen valinta, tänä talvena muotitalojen mallistoissa nähdään myös ilahduttavan paljon kauniita, kirkkaita värejä. Värit piristävät pimeyden keskellä ja vaikuttavat mielialaan myönteisesti. Kannattaa kokeilla rohkeasti muutakin kuin harmaata tai mustaa, Niskakari kannustaa.

Rovaniemen Sampokeskukseen marraskuun lopussa avattu Momenti on nyt täynnä talven muotia, trendejä ja klassikoita. Niskakari kertoo, että Momenti haluaa olla valikoimallaan aina askeleen edellä muita. Myymälässä on tällä hetkellä edustettuna yli 20 huippubrändiä. Myös omaa, italialaista mallistoa kehitetään jatkuvasti.
– Nyt alussa meillä on Momentin oman merkin laukkuja ja kenkiä, mutta jatkossa lanseeraamme myös Momenti-vaatemalliston. Kuuntelemme koko ajan asiakkaidemme toiveita ja otamme ne huomioon valikoimassamme ja palvelussamme.

Neuleet ovat tämän talven juttu. Asiakkaalla on päällään Marc Aurelin muhkea neuletakki, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Ei ole yllätys, että Momentistakin löytyy nyt runsaasti neuleita. Neuleet ovat talvipukeutumisen perusta, mutta tänä talvena ne ovat erityisen in.
– Talvi 2015–2016 on oikea neuletalvi. Neuleet ovat nyt muhkeita ja romanttisia, ja ne sopivat erityisen hyvin talviseen kerrospukeutumiseen. Neuleisiin saa myös kivaa vaihtelua stailaamalla ne aina eri tavalla. Asusteita kannattaa siis hyödyntää.
Neuleiden lisäksi moni haluaa täydentää vaatetustaan erilaisilla ponchoilla.
– Ponchot ovat nyt todella trendikkäitä ja suosittuja. Niihin on ihana kietoutua kylminä talvipäivinä.

Myös talven ulkoilutakeissa on paljon vaihtoehtoja. Villakangastakkien lisäksi Momentista löytyy esimerkiksi kevyitä citytoppatakkeja ja lämpimiä, mutta tyylikkäitä untuvatakkeja.
– Meille on myös takeissa tärkeää, ettei tyylistä tarvitse tinkiä, vaikka ominaisuudet ja käytettävyys ovatkin huippuluokkaa. Nyt jos koskaan kannattaa tulla tutustumaan takkivalikoimaamme. Vaihtoehtoja riittää jokaiseen makuun.

Väriä löytyy nyt myös kengistä. Kuvassa Momentin oman malliston ihanat mokkanilkkurit.

Kengillä saa myös talvipukeutumisessa ihmeitä aikaan. Kengissä on paljon valinnanvaraa, eikä värejä ole säästelty niissäkään.
– Esimerkiksi Momentin oman malliston nilkkureita on saatavilla upeissa väreissä. Nilkkureiden lisäksi meillä on tarjolla on upeita saappaita ja buutseja. Esimerkiksi huippumukavat ja tyylikkäät UGG-saappaat ovat edelleen suosittuja.
– Kengissä on muutenkin yhdistetty paljon nahkaa ja karvaa. Tämän talven trendeihin kuuluu myös kiiltonahka. Oikein trenditietoinen nainen pukeutuu nyt hiukan maskuliinisiin kenkiin. Myös blingblingin ystäville on valinnanvaraa, Niskakari jatkaa.

Italialaisen Capoverson laukuilla viimeistelet talvityylin.

Talvinenkin tyyli viimeistellään oikeilla asustevalinnoilla. Niskakari muistuttaa, että pienillä asioilla on mahdollista piristää jo olemassa olevia vaatteita.
– Olen todella innoissani siitä, että päähineet ovat taas pinnalla. Hattujen ja erilaisten pipojen suosio kasvaa koko ajan. On ollut ihana huomata, että varsinkin nuoret ovat löytäneet päähineet omaan pukeutumiseensa ja hoksanneet niiden tärkeyden.
Myös vöiden merkitys pukeutumisessa kasvaa koko ajan.
– Vyö antaa monia mahdollisuuksia asukokonaisuuden stailaamiseen. Kokeile rohkeasti ja huomaat miten taas pienellä asialla saadaan uutta ilmettä aikaan.
Kun puhutaan asusteista, ei voida ohittaa laukkujen ja huivien merkitystä.
– Laukuissa on todella paljon mukavia, rohkeita ja käytännöllisiä vaihtoehtoja. Myös huivit ovat todella tärkeitä. Meiltä löytyy varmasti jokaiselle suosikkihuivi. Se on asuste joka ei petä koskaan, kun valinta on oikea.

Ruotsalaismerkki Holebrook taitaa neuleet ja kauniit asusteet.

Momentin henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen tyylin, vaatteet ja asusteet.
– Me olemme täällä asiakasta varten. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huomioi jokaisen asiakkaan tarpeet. Haluamme luoda asiakkaalle ainutkertaisen ja todella lämminhenkisen ostoshetken, pientä luksusta arjen keskelle.
Niskakari muistuttaa, ettei Momenti ole tavallinen muotiliike, vaan kaikkien muodinystävien kohtaamispaikka kaupungin sydämessä.
– Enää täältä Pohjois-Suomestakaan ei tarvitse matkustaa kauas löytääkseen muotia ja uusimpia trendejä. Momentin ansiosta Rovaniemi on nyt in. Tervetuloa myymäläämme tutustumaan talven trendeihin ja nauttimaan tunnelmasta!