RoPS Lapin vahvin urheilubrändi

Rovaniemen Palloseura on yksi Suomen seuratuimmista ja puhutuimmista seurajoukkueista. Kumppaneilleen RoPS tuo tunnettavuutta sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Vuosi 1950 merkitsi suomalaisessa jalkapallossa uuden menestystarinan alkua. Silloin perustetusta RoPSista on kasvanut yksi Suomen vahvimmista urheilubrändeistä.

RoPS on yksi seuratuimmista kotimaisista jalkapallojoukkueista. Lehtikirjoitusten määrissä ja liigaotteluita esittävän ISTV:n katsojaluvuissa RoPS keikkuu suosion kärkikolmikossa.

RoPSin otteluissa on koettu monta sykähdyttävää hetkeä. Keskuskenttä on kaupunkilaisten kohtaamispaikka.

RoPS kerää huomiota urheilupiirien ulkopuolellakin – sosiaalisen median välityksellä myös kansainvälisesti. Lapin eksotiikka kiinnostaa. Kotimaassa RoPSin kannattaminen on aktiivista erityisesti pääkaupunkiseudulla. RoPS on monien kiinnekohta kotiseudulle.

- Kun yhteistyökumppanimme haluavat esitellä toimintaansa, olemme aina valmiita auttamaan. Nostamme heitä omille kanavillemme, joiden kautta saamme kohdistettua viestin pienellä panostuksella jopa kymmenille tuhansille, kertoo RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen.

Kumppaneiden kirjo on laaja. Yhteistyö rovaniemeläisten Likiliike-yritysten kanssa on toimivaa ja joustavaa.

Täyden palvelun kokonaispaketti

Keskuskentällä pelattavat Veikkausliigan ottelut ovat tilaisuuksia, joissa viihdytään yhdessä.

- Ottelutapahtumat ovat yhteistyökumppaneillemme verkostojen luomista RoPSin ja kumppaneiden välillä, mutta myös kumppaneiden kesken, toteaa Jaatinen.

RoPSin avarat edustustilat Keskuskentällä soveltuvat erinomaisesti yritys- ja juhlatilaisuuksiin. Keskuskentän liikuntatilat mahdollistavat monipuolisten liikunta- ja virkistyspäivien järjestämisen.

- Oman cateringpalvelumme ansiosta voimme tarjota VIP-tiloissamme ruokailut kokouskahveista pitkiin illallisiin, sanoo Jaatinen.

- Valoisuuden lisäksi tilat ovat saaneet kiitosta keskeisestä sijainnistaan. Keskuskentälle saapuminen on helppoa ulkopaikkakuntalaisillekin.

Viime kesänä ensimmäisen kerran järjestetyssä RolloPOPissa RoPS oli yhteistyökumppanina myymällä VIP-tilaansa juhlaväelle.

- RoPS on myös aktiivisesti edistämässä Keskuskentän ympärivuotista käyttöä. Lumirakentamista kehittämällä kenttä tarjoaa monia mahdollisuuksia talvisiin tapahtumiin, Jaatinen kertoo.

Vastuu lapsista ja nuorista

RoPS näkyy rovaniemeläisten arjessa myös seuratoiminnan ulkopuolella. RoPS toimii vuosittain useissa hyväntekeväisyystapahtumissa ja -otteluissa.

Lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntä. RoPS näkyy rovaniemeläisten arjessa myös seuratoiminnan ulkopuolella.

- Respect-rahaston myötä tuemme vähävaraisten perheiden harrastustoimintaa. Tuotamme liikkumisen iloa myös erityishuomiota tarvitseville lapsiryhmille, sanoo Jaatinen.

Syyskuussa Keskuskentällä järjestettiin valtakunnallinen Pallosankarit-tapahtuma, joka oli suunnattu erityishuomiota tarvitseville lapsille. RoPSin toimintaa on tehty tutuksi Säpinää syksyyn ja Sportisti Roi -tapahtumissa. Jo perinteeksi on muodostunut Tapaninpäivän hyväntekeväisyysturnaus Ounashallissa.

- RoPS suhtautuu ennakkoluulottomasti kaikkiin tapahtumia järjestävien pyyntöihin, joten aina kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä, sanoo toimitusjohtaja Petri Jaatinen.