Koti kuntoon Tunnetilalla

Rovaniemellä kehitetty Tunnetila-sisustusneuvontapalvelu tekee kodista näköisesi.

Simulan perhe käytti Värisilmän Tunnetilapalvelua kotiremontissaan ja on ollut kokonaisuudesta erittäin tyytyväinen.

Simulan perhe on kokoontunut kotinsa uunituoreeseen olohuoneeseen. Takana on kolme kuukautta remonttia, jossa koti käännettiin ylösalaisin, mutta tätä perhe halusikin – uutta ilmettä koko kodille ja sellaista, joka miellyttää omaa silmää. Projekti on nyt lopuillaan ja perhettä hymyilyttää.

- Kokonaisuudessa on onnistuttu todella hyvin. Materiaalit osuivat kuin nyrkki silmään ja meitä on helpottanut todella paljon, että tässä on ollut apuna ammattisuunnittelija, eikä tällaisia raikkaita värejä ja kuoseja olisi uskaltanut valita yksinään, kertovat Jari ja Kirsi Simula.

Ammattisuunnittelija, johon Simulat viittaavat, on Mari Peräntie, Värisilmän sisustusneuvoja, jonka bravuuria on Tunnetilasuunnittelu. Siinä tila otetaan haltuun sekä tunnepitoisesti että tuntemalla tila fyysisesti. Väri- ja sisustussilmää omaava Tunnetila- sisustusneuvoja tuntee sisustusmateriaalit pohjasta pintaan ja materiaalien tulee paitsi miellyttää silmää, myös toimia asiakasperheen arjessa.

- Oma koti on tunneasia, kertoo Peräntie, joka haluaa palvelullaan auttaa ihmisiä luomaan koteihinsa oikean tunnelman käyttämällä valinnoissaan heille oikeita pintamateriaaleja ja värejä.

Olkoon kyseessä uudis- tai remonttikohde, Tunnetilaratkaisuilla pystytään yhdistämään halutut elementit ammattiosaajan avulla helposti ja tehokkaasti.

- Lähtökohtana meillä on aina asiakkaan toiveet, budjetit ja aikataulut, ja haluamme tehdä remontista mahdollisimman helpon heille. Aikataulutamme projektin, toimitamme tavarat ja suunnittelemme koko paketin. Sitä helpompaa se on asiakkaalle mitä vähemmän heidän tarvitsee huolehtia asioista, kertoo Peräntie.

Tämän takia Rovaniemen Värisilmä tekee tiivistä yhteistyötä paikkakunnan rakennus- ja remonttiliikkeiden kanssa – tässä kohteessa naapurissa olevan Keittiömaailman sekä Lapin Lattiamestareiden kanssa, joka hoiti asennuspalvelut.

Suosittu Tunnetilapalvelu sai alkunsa Rovaniemellä 2008, kun huomattiin, että tarvetta teknisen tuotetuntemuksen ja asennusopastuksen lisäksi on myös sisustussuunnittelusta. Palvelu hinnoiteltiin edulliseksi, jotta kynnys sen käyttämiseen on mahdollisimman matala.

- Sisustussuunnittelu on osa Tunnetilapalvelukokonaisuutta, joka maksaa vain 200€. Jos ostokset keskittää meille, tulee Tunnetilapalvelu ilmaiseksi kaupan päälle, sanoo Peräntie.

Palvelu sai sen verran kiitosta paikallisilta, että se levisi Rovaniemen Värisilmästä myös muihin Suomen Värisilmä liikkeisiin. Oodi sille, että Rovaniemellä tiedetään, mitä asiakkaat haluavat ja kuinka heitä tulee palvella.