K-raudan sisustusduo yllättää

Nykyajan rautakauppa tarjoaa paljon muutakin kuin nauloja ja porakoneita. Rakentajat ja remontoijat löytävät koko sisustuksen huonekaluja lukuun ottamatta rautakaupan laajoista valikoimista. Rovaniemen K-raudassa pisteenä iin päälle pintamateriaalien ja kalusteiden valinnoissa auttavat Saila ja Riikka, talon omat sisustussuunnittelijat.

K-Raudan asiakkaat ovat pikkuhiljaa oppineet pyytämään enemmän apua sisustus- ja tilasuunnitteluun kouluttautuneilta Saila Männyltä ja Riikka Kasuriselta. Heidän tarjoamansa sisustuspalvelu tulee monelle silti yllätyksenä.

K-Raudan sisustusneuvojat Riikka Kasurinen (vas.) ja Saila Mänty osallistuvat mielellään myymälän valikoimien hankintaan. Nyt selaillaan kevään uusia värejä ja kuoseja.

- Asiakkaan ei tarvitse yksin selviytyä isoista hankinnoista. Minun vastuualuettani ovat keittiö- ja kylpyhuonekalusteet sekä liukuovikomerot, mutta olen päässyt suunnittelemaan myös kokonaisia talopaketteja aina lattiasta kattoon asti, kertoo Saila.

Sisustusartesaanin ja sisustajan ammattitutkinnon suorittanut Saila on työskennellyt jo kolmisen vuotta K-Raudassa. Hänen kollegansa Riikka on tullut taloon viime keväänä.

- Valmistuin hiljattain Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta tila- ja kalustussuunnittelijaksi, joten on hienoa päästä tekemään heti alaa vastaavaa työtä Rovaniemellä. Olen saanut vastuulleni muun muassa säilytysratkaisut sekä sauna- ja kylpyhuonetarvikkeet, Riikka sanoo.

Luonnonläheisyys on in. Tapeteissa kevään juttu ovat kasviaiheet ja murretut sävyt.

Asiakas saa sisustuspalvelut maksutta mikäli hän hankkii tuotteet K-Raudasta. Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

- Autamme sekä suurissa, että pienissä projekteissa. Tarpeen tullen teemme myös kotikäyntejä. Tulkaa K-Rautaan ja nykäiskää meitä hihasta!

Sisustuskevät 2017

Kysyimme K-Raudan sisustuksen ammattilaisilta heidän kevään 2017 neljä suosikkitrendiänsä.

Riikka Kasurinen, sisustusneuvoja

  1. Vaalea, käsittelemätön puu.
  2. Geometriset kuviot mm. tapeteissa ja sisustustuotteissa.
  3. Luonnon tuominen sisälle mm. viherkasvit.
  4. Industrial / teollisuus –look.

Saila Mänty, sisustusneuvoja

  1. Luonnonläheiset, aidot materiaalit.
  2. Tapeteissa kasviaiheet, murretut sävyt sekä mm. vesiväritetyn näköiset pinnat.
  3. Käsityöhenkisyys – DIY (Do it Yourself).
  4. Metalliset sisustustuotteet mm. kuparin sävy