Lappilaiset yrittäjät ovat yhdessä vahvempia

Kaksi vahvaa pohjoista sanomalehteä – Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat – ovat nyt yksi ja sama lehti, jotka ilmestyvät edelleen omalla nimellään, omalla alueellaan.​
Kaksi vahvaa pohjoista sanomalehteä – Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat – ovat nyt yksi ja sama lehti, jotka ilmestyvät edelleen omalla nimellään, omalla alueellaan.​

Kun Lapin kaksi suurta mediaa Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat yhdistävät voimansa, niin se antaa lappilaisille yrittäjille mahdollisuuden laajentaa mainontaa ja markkinointia koko Lappiin. Nyt jos koskaan kannattaa katsella ympärille ja miettiä millaisia mahdollisuuksia yhdistyminen antaa. Neuvoset Fysio tarttui mahdollisuuteen heti.

Neuvoset Fysio palvelee Rovaniemen keskustassa fysioterapian, terveyspainotteisen kuntosalin ja uudenlaisten kuntouttavien sekä ulkonäköön liittyvien hoitojen muodossa. Lapin Kansa on tuttu ilmoitusmedia jo vuosikymmenen ajalta. Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien yhdistyminen avaa Neuvoset Fysion ilmoittelulle uusia mahdollisuuksia. Yhdessä enemmän.

Yhteisilmoittelusta voimaa

– Yhdistyvät lehdet avasivat meille mahdollisuuden uudenlaiselle yhteisilmoittelulle partneriyrityksen kanssa, kertoo Veli-Pekka Neuvonen.

– Olemme osa valtakunnallista Auron Fysioterapia –ketjua. Myös me voimme yhdistää voimamme ja tehdä yhden ilmoituksen kahden yrityksen allekirjoituksella. Tavoitamme näin yhdessä toimien myös uusia asiakkaita.

– Yhteisilmoittelu on kustannustehokasta. Säästämme ilmoituksen suunnittelussa ja ilmoitushinnassa, silti tavoitamme entistä isomman osan Lappia.

 

Maakunnan päälehti antaa myös imagollista etua

– Neuvoset Fysio on käyttänyt Lapin Kansaa ilmoitusmediana pitkään. Olemme kokeneet imagolliseksi asiaksi ilmoittaa maakunnan päälehdessä.

– Kokemuksemme Lapin Kansasta ovat vain hyviä. Vuosisuunnitelman mukaan toteutetut strategiset ilmoitukset kertovat ajankohtaisista kampanjoistamme. Panostamme strategisissa ilmoituksissa myös siihen, että palstatilaa on riittävästi. Kuukausi-ilmoitukset muistuttavat asiakkaitamme palveluistamme. Jatkuva näkyvyys pitää meidät mielessä.